Bluesun akademija

13 godina poticanja stručnosti i kvalitetnog rada

Radionice za usavršavanje u struci

Kroz radionice Bluesun akademije koje se u zimskim i proljetnim mjesecima održavaju u Bluesun hotelu Kaj**** u Mariji Bistrici, svake godine prođe više od 500 djelatnika Bluesun hotela.

     

Bonus - Učenje stranih jezika i mekih vještina

Za zaposlenike su organizirani i intenzivni tečajevi stranih jezika (njemački, talijanski, francuski, engleski i ruski), a organiziraju se i radionice djelotvornog komuniciranja te prodajnih vještina.

Mentori koji žele da ih učenici nadmaše

Stručne radionice na Bluesun akademiji vode Bluesun korporativni šefovi, koji polaznicima prenose praktična znanja iz iskustva stečenog diljem svijeta kroz dugi niz godina.

Damir Klisurić, miksolog i mentor na Bluesun akademiji

„Vizija nam je stvarati kadrove kojima će glavne vrline biti etičnost i znanje. Naglasak stavljamo na različitosti naših polaznika te poticanje njihove kreativnosti, kako bismo u konačnici našim gostima priuštili jedinstvo i nezaboravno iskustvo."

Jakov Tironi, sommelier i mentor na Bluesun akademiji

„Gosti su sve više educirani i jako je važno da ih Bluesun djelatnici u restoranima mogu kvalitetno uslužiti. To je konkretno naša zadaća na Bluesun akademiji. Prenositi stečeno znanje i iskustvo mladima pružajući im solidne temelje za budući napredak me čini radosnim."

Marko Futivić, šef kuhinje Bluesun hotela Kaj i mentor na Bluesun akademiji

„Mi kao grupacija volimo da mladi ljudi rastu uz nas, žele učiti i to nam daje elan za dalje. Podučavajući naše zaposlenike i mi učimo od njih te oplemenjujemo sebe."

vrh stranice